Антикорупционен фонд (АКФ), Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Миналата

...
Антикорупционен фонд (АКФ), Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Миналата
Коментари Харесай

АКФ: При Турски поток руската, българската и арабската страна с...

Антикорупционен фонд (АКФ), Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Миналата седмица, безрезултатно търсена през последните 3-4 години, в кореспонденцията на Евгений Зобнин - асистент на съветския политик и воин в няколко корупционни абсурда Александър Бабаков. Изтеклите документи, бяха публикувани първо от InformNapalm и разкодирани от българската онлайн общественост от специалисти по киберсигурност и битка с дезинформацията " Елфите ".

Пътната карта, която съставлява времева рамка за осъществяването на плана, на процедура демонстрира, че построяването на " Турски поток " през България - газопровод, за който страната е платила 3 милиарда лева, е било авансово уговорено и всички последвали процедури (търгове за потенциал, публични поръчки, промени в енергийната тактика и т.н.) са били напълно проформа.

Това удостоверява разкритията от хакнатата поща на Бабаков, през август 2023, за скрито договаряне сред “руската, българската и арабската страна ” - подизпълнители и възложители на „ Турски поток “ - които са целили да заобиколят Закона за публичните поръчки. Срещите са проведни през 2019 година в Истанбул и в офиса на българската БАКБ, обвързвана с Цветелина Бориславова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР